Galerii: esikohta noolinud Arsenal teenis pettumuseks suure kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga jätkus pühade järgselt põnevate matšidega ning eilse õhtu viimases kohtumises kaotas Arsenal 0:4 Southamptonile.

Kuna Liverpool alistas eile liiga liidrikohta hoidva Leicester City, oleks Arsenal võidu korral kerkinud omakorda liiga esikohale. Selleks oleks tulnud võõrsil alistada tabeli keskmike hulka kuuluv Southampton, kuid Londoni meeskonna jaoks hakkas vanker allamäge kiskuma juba 19. minutil, kui kohtumise avavärava lõi Cuco Martina.

Esimene poolaeg lõppeski Southamptoni 1:0 eduseisul, kuid teisel poolajal pidi Arsenali puurilukk Petr Cech veel kolm korda palli oma selja tagant välja korjama, kuna 55. minutil skooris Shane Long, 69. minutil Jose Fonte ning teisel lisaminutil sai Long ka teist korda jala valgeks.

Nii jätkab liiga liidrikohal Leicester City, kellel on 38 punkti, Arsenal on 36 silmaga teisel kohal ning Manchester City 35 punktiga kolmandal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles