Video: Porzingise kaksikduublist ei piisanud Celticsi alistamiseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis (paremal) üritab pidurdada Boston Celticsi tagameest Avery Bradleyt.
Kristaps Porzingis (paremal) üritab pidurdada Boston Celticsi tagameest Avery Bradleyt. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA viskas lätlane Kristaps Porzingis New York Knicksi kasuks 16 punkti ja võttis 12 lauapalli, kuid võõrsil kaotati 91:100 Boston Celticsile.

Neljanda järjestikuse kaotuse saanud Knicksi resultatiivseim oli 29 punktiga Carmelo Anthony. Celticsi parimana tõi Isaiah Thomas 21 punkti, võttis kaheksa lauapalli ja andis kuus korvisöötu. Evan Turner lisas 19 ja Jae Crowder 18 punkti.

Oklahoma City Thunder oli 122:112 parem Denver Nuggetsist. 30 punkti visanud ja 12 korvisöötu andnud Russell Westbrookil jäi üks lauapall puudu hooaja neljandast kolmikduublist, Kevin Duranti arvele kanti 26 punkti ja 10 korvisöötu.

Memphis Grizzlies alistas 112:96 Los Angeles Lakersi, Mike Conley tõi võitjatele 19 punkti. Jeff Green lisas 16 ning Marc Gasol ja Zach Randolph kumbki 16 punkti. Lakersi resultatiivseim oli 19 punktiga Kobe Bryant. Portland Trail Blazers alistas 98:94 Sacramento Kingsi, võitjatele tõi C. J. McCollum 35 punkti, võttis 11 lauapalli ja andis 9 korvisöötu. Kingsi poolel vastas 36 punktiga DaMarcus Cousins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles