Chelsea peatreeneri ülestunnistus: olen väljalangemise pärast mures

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink.
Guus Hiddink. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpallimeeskonna värske peatreener Guus Hiddink tunnistas, et kuna tema hoolealustel ei lähe endiselt hästi, kardab ta olukorda, et meeskond kukub järgmiseks hooajaks liiga võrra allapoole.

Chelsea vallandas detsembri keskel meeskonna senise juhendaja Jose Mourinho ning pärast seda võideti esimeses mängus kohe 3:1 Sunderlandi. Seejärel viigistati aga 2:2 Watfordiga ning eile 0:0 Manchester Unitediga. Liigatabelis on mullu meistriks tulnud Chelsea alles 14. kohal ja neil on ette näidata 20 punkti. Väljalangemistsoon puudutab kolme viimast meeskonda, kelleks on hetkel 18. real olev Newcastle United (17 punkti), Sunderland (12 punkti) ning Aston Villa (kaheksa punkti).

Hiddink tunnistas, et olukord on keeruline. «Loomulikult olen mures, aga oleksin veel rohkem mures, kui meil poleks enesekindlust ega ambitsioone,» teatas Hiddink, avaldades lootust, et kuna tiimil sisu on, võiks olukord siiski laheneda neile soodsalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles