Sepp Blatteri tütar: isa on saanud tapmisähvardusi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepp Blatter
Sepp Blatter Foto: Reuters / Scanpix

Korruptsioonisüüdistuste tõttu kaheksaks aastaks jalgpallis tegutsemise keelu saanud endine Maailma jalgpalliliidu FIFA president Sepp Blatter on väidetavalt saanud skandaali tõttu koguni tapmisähvardusi.

Blatteri tütar Corinne Blatter-Andenmatter ütles, et on isa tervise pärast tõsiselt mures. «Ta on toimuva tõttu nii palju kannatanud, et tema immuunsüsteem varises hiljuti kokku. Ja ta on saanud isegi tapmisähvardusi,» sõnas ta ajalahele Bunte. «Neid on saatnud inimesed, kes ei julge oma nime all esineda,» lisas ta.

79-aastane Blatter töötas FIFAs neli aastakümment, alates 1998. aastast pidas ta presidendiametit.

Blatterit ja asepresident Michel Platinid süüdistati korruptsioonis, kuna 2011. aastal kandis Blatter Platini pangakontole umbes 1,8 miljonit eurot. Platini kinnitusel oli tegu varasemast ajast maksmata töötasuga. Nii tema kui ka Blatter eitavad, et nad oleksid midagi valesti teinud. Platini juhtis aaltes 2007. aastast Euroopa jalgpalli katuseorganisatsiooni UEFA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles