Fotod: Barcelona püstitas Messi juubelimängus rekordi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2015. aastal suurepäraseid esitusi näidanud FC Barcelona jalgpallimeeskond lõpetas aasta võidukalt, kui Hispaania kõrgliigas alistati 4:0 Real Betis. Lisaks püstitati ka uus väravarekord.

Koos eilse kohtumisega on Barcelona staar Lionel Messi esindanud Kataloonia klubi 500 korda ja saanud selle ajaga kirja 425 väravat. Eile oli Messi täpne korra, kui ta viis Barcelona 33. minutil 2:0 juhtima.

Kohtumise avavärav läks kirja Heiko Westermanni omaväravana, kui 29. minutil suunas ta Neymari poolt latti löödud penalti kogemata väravasse. 46. Ja 83. minutil oli täpne veel Luis Suarez.

Kokku lõi tänavu kuuest võimalikust karikast viis võitnud Barcelona sel kalendriaastal 180 väravat, millega ületati eelmisel aastal Madridi Reali poolt püstitatud rekord 176 väravat.

«See on olnud suurepärane aasta ja tahtsime võidukalt lõpetada,» sõnas Messi telekanalile Canal Plus. «Meie poolt saavutatut on raske ületada, kuid me üritame. Meil on suurepärane meeskond ja tahame saavutada suuri asju.»

Konkurentidest ühe kohtumise vähem pidanud Barcelona juhib Hispaania liigat 38 punktiga, teine on Madridi Atletico samuti 38ga ja kolmas Madridi Real 36 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles