Jalgpallikoondise esiründaja läheb operatsioonile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: Lvivi Karpatõ

Sel aastal oma karjääris sammu edasi astunud ning Eesti jalgpallikoondises põhiründajaks tõusnud Sergei Zenjov sel aastal enam väljakule ei jookse ja läheb lähiajal operatsioonile.

«Viimasel ajal on mind vigastus seganud ja seetõttu pole ma ka mängida saanud,» sõnas Zenjov, kes on sel hooajal koduklubi Lvivi Karpatõ eest mitmel korral väravavõrku sahistanud. «Pärast kohtumist Serbiaga on mind seganud vigastus kubemepiirkonnas. Detsembri alguses lähen Münchenisse operatsioonile.»

Seega on Zenjovi ootamas ees mängupaus ja seetõttu jäävad tal mängimata ka koduklubi kaks viimast matši Euroopa liiga alagrupiturniiril. 2. detsembril kohtub Karpatõ võõrsil Dortmundi Borussiaga ning 15. detsembril koduväljakul PSGga. Senise nelja mänguga on Karpatõl punktiarve avamata ning alagrupist edasipääs pole enam võimalik.

«Proovisin vahepeal natuke ka mängida, kuid valu ei andnud järele. Õnneks on tegemist lihtsa operatsiooniga ning taastumine võtab aega umbes kolm nädalat,» rääkis Zenjov. «Kevadhooaja ettevalmistusperioodi ajaks peaks kõik korras olema.»

Sel aastal ilusat mängu näidanud 21-aastane Zenjov valiti laupäeval Eesti parimaks noormängijaks. Parima jalgpalluri valimisel saavutas septembris Itaalia väravavõrku sahistanud Zenjov kuuenda koha.

«Eile (laupäeval – toim) sain võidust teada. Natuke oskasin oodata seda auhinda, kindlasti on selline tunnustus väga meeldiv,» lisas Zenjov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles