Galerii: Canadiens alistas NHLi talveklassikus enam kui 60 000 pealtvaataja ees kindlalt Bruinsi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jäähokiliigas NHL peeti 1. jaanuaril kaheksandat korda talveklassikuks nimetatav kohtumine, kus Montreal Canadiens alistas välisväljakul peetud kohtumises suurelt 5:1 Boston Bruinsi.

Esmakordselt 2008. aastal peetud talveklassiku ajaloo kõige ühepoolsem mäng peeti seekord Foxborough's asuval Gillette Stadiumil 67 246 pealtvaataja silme all. NHLi ajaloo ühes pikaajalisemas vastasseisus oli seekord kindlalt parem Canadiens, kelle väravas tegi Mike Condon 27 tõrjet. Montreali meeskond asus David Desharnais' väravast kiirelt juhtima ning teise kolmandiku lõpuks kasvatasid Paul Byron ja Brendan Callagher edu juba kolmeväravaliseks.

Matt Beleskey viskas kolmanda kolmandiku alguses Bruinsi poolt ühe värava tagasi, kuid Max Pacioretty värav ja Byroni teine tabamus tegid lõppseisuks 5:1. Canadiens on idakonverentsis 47 punktiga kolmas, Bruins jätkab 44 punktiga kuuendal kohal.

Teises 1. jaanuaril peetud kohtumises alistas Vancouver Canucks karistusvisete järel 2:1 Anaheim Ducksi, ainsana oli karistusvisete seerias täpne Alexandre Burrows. Canucks on läänekonverentsis 37 punktiga kümnendal kohal ja Ducks 36 punktiga neist järgmisel tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles