Rasked ajad ületanud Purile väärt auhind

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbepalli auhinna üleandmine Beer Gardenis. Pildil võitja Sander Puri.
Hõbepalli auhinna üleandmine Beer Gardenis. Pildil võitja Sander Puri. Foto: Albert Truuväärt

JALGPALL. Omal ajal suurte lootustega välismaale siirdunud Eesti jalgpallikoondislane Sander Puri rühib taas ülesmäge. Nädalavahetusel sai Puri oma auhinnakappi väärt trofee, kui just tema tabamuse Saint Kitts ja Nevise vastu valis Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi eelmise aasta koondise kõige ilusamaks väravaks.

Vahepeal vigastustega heidelnud ja ka rahvusesindusest välja langenud Puri tõusis eelmisel hooajal Iirimaa kõrgliigas Sligo Roversi ridades aina paremasse hoogu ning murdis end ka Magnus Pehrssoni valikusse tagasi. 17. novembril lõi ta Tallinnas peetud maavõistlusmängus Saint Kitts ja Nevise vastu karjääri neljanda koondisevärava, mis tõi talle ühtlasi ka esimese Hõbepalli.

«Minu jaoks oli tõusvas joones aasta, mis algas vigastuse pealt Iirimaale minekuga. Esimesed kuud olid rasked, kuid mida aeg edasi, seda tõusvamas joones asjad liikusid. Lõpuks sain ka koondisesse tagasi,»  tunnistas Puri, et rasked ajad on ületatud, ja Hõbepalli toonud värav tegi talle eriti rõõmu. «Mäletan kõiki koondise eest löödud väravaid. Esimesed olid sellised pooljuhuslikud või õnnelikud. See on olnud aga kõige meisterlikum ja erilisem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles