Vene kerkis Leedu liiga viimases voorus paremuselt neljandaks mängijaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti korvpallikoondislane Siim-Sander Vene haaras Eurobasket.com’i poolt koostatud Leedu liiga viimase vooru kohtumiste kohta moodustatud edetabelis neljanda koha.

Vene koduklubi KK Kaunas alistas viimati 79:69 Alytuse Alita. Vene arvele jäi selles kohtumises 23 punkti, neli lauapalli ning kaks resultatiivset söötu.

Esikohale asetus Nevezise mängumees Rolandas Alijevas (Nevezis alistas 89:77 Rudupise), kelle arvele jäi koduklubi viimases kohtumises 31 punkti, seitse lauapalli ja kuus resultatiivset söötu.

Alijevase järel haaras teise koha tema meeskonnakaaslane Egidijus Dimsa, kelle arvele jäi kohtumises Rudupisega 19 punkti, neli lauapalli ning viis resultatiivset söötu.

Vene ette mahtus veel Aidas Viskontas, kes aitas Perlasel alistada 85:78 Neptunase. Viskontase arvele jäi 29 punkti, viis lauapalli ning kolm resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles