Kultuuriminister Seli saagast: mida kiiremini see mööda saab, seda parem Eesti spordile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar
Indrek Saar Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Aasta esimese «Spordipühapäeva» külaliseks oli kultuuriminister Indrek Saar, kellega oli juttu ministeeriumi tööst spordi edendamisel, Eesti Olümpiakomitee (EOK) tulevikust, spordi rahastamisest ja alanud olümpia-aastast, vahendab ERR Sport Vikerraadio saates räägitut.

«Inimene kipub õppima iseenda vigadest ja kui kord on viga läbi tehtud, siis tükiks ajaks on õppetund olemas. Arvan, et selle kaasuse taustal kindlasti neid inimesi, kes ühes või teises situatsioonis võivad sattuda huvide konflikti, on tulevikus oluliselt vähem, sest mõeldakse mitu korda,» arutles Saar Neinar Seli juhtumist rääkides.

«Aga loomulikult, ega ta spordi mainele midagi head toonud ei ole ja mida kiiremini see saaga mööda saab, seda parem nii EOK jaoks kui ka Eesti spordi maine jaoks üldiselt, nii siseriiklikult kui rahvusvaheliselt. Loodan, et EOK teeb oma otsused võimalikult kiiresti ja meelekindlalt ja me saame selle etapi seljataha jätta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles