Leppade klubi ohustab Hispaania esiliigast väljalangemine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Lepp.
Risto Lepp. Foto: Iruni Bidasoa

Marius ja Risto Lepa koduklubi Iruni Bidasoa kaotas Hispaania käsipallimeistrivõistluste esiliigas kodusaalis Pozoblanco Prasale 28:36 (19:17). Marius Lepp viskas 4 ja Risto Lepp 3 väravat.

«Esimesel poolajal õnnestus meil rünnakul praktiliselt kõik. Harutasime nende 5-1 kaitse lahti ning väravaid tuli igast positsioonist,» kirjeldas 40 minutit Bidasoa rünnakuid juhtinud Risto Lepp.

«Teisel poolajal kasutasid pikakasvulised ja kogukad vastased 6-0 kaitset,» jätkas ta. «Enne, kui arugi saime, olime 40. minutiks juba 22:26 taga. Esimese poolajal kergelt tulnud väravad uinutasid ilmselt ning kaotasime konsentratsiooni. Peale seda istutati lisaks minule paar põhikooseisu kuuluvat mängijat pingile. Kahjuks olid ka meie väravavahid täna nagu tolmuimejad – kahe peale tehti mõni üksik tõrje! Pärast mängu oli väga kehv tunne, et võidetavale vastasele sedasi kodupubliku ees alla jäime. Kaks täiesti erinevat poolaega.»

Bidasoa asub tabelis 16 meeskonna seas 13. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles