Riiukuke kuulsusega Kambala tuleb homme Rocki meestega heitlema

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspars Kambala (palliga) Venemaa koondise vastu korvi alla murdmas.
Kaspars Kambala (palliga) Venemaa koondise vastu korvi alla murdmas. Foto: SCANPIX

Korvpalli Eurochallenge’i sarjas kohtub Tartu Rock homme koduväljakul Bulgaaria meeskonna Lukoili Academicuga.

Teatavasti kuulub Bulgaaria meeskonna rivistusse Läti üks kuulsamaid mängumehi Kaspars Kambala.

206 cm pikkune ning 125 kg raskune Kambala on patustanud oma karjääri jooksul ka dopingureeglite vastu ning pidanud seetõttu kaks aastat korvpalliväljakult eemal olema. Sel ajal proovis Kambala oskusi poksiringis, kus ta esimese vastase alistas 42 sekundiga. Profina ei kaotanud ta seejuures ühtegi matši.

Kambala on erinevate trikkidega hakkama saanud ka korvpalliväljakul. 2009. aasta EMil lõi ta pärast mängu Saksamaaga mäletatavasti Steffen Hamanni küünarnukiga näkku ja selle tagajärel vajas Hamann hambaravi. Videot juhtunust saab näha siit.

Kambala valusat künnarnukki on oma näos tunda saanud ka praegune Vilniuse Lietuvos Rytase mängumees Arturas Jomantas (Videot saab näha siit). Kambala on varasemalt avaldanud näiteks soovi kohtuda poksiringis ka kuulsa venelase Nikolai Valujeviga. Videot Kambala oskustest palliplatsil ja poksiringis saab vaadata siit.

Eurochallenge’i esimeses kohtumises alistas Academic 92:71 Lissaboni Benfica (Kambalalt kohtumise resultatiivseimana 18 punkti) ning Rock kaotas 61:73 Lugano Basketile.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles