Noor vehkleja Anu Hark sai MK-etapil 19. koha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Hark
Anu Hark Foto: Liis Treimann

Noor vehkleja Anu Hark sai Bratislavas toimunud naisjuunioride MK-etapil 151 vehkleja konkurentsis 19. koha.

Alagrupiturniiril viis võitu ja ühe kaotuse saanud Hark alistas 64 parema hulgas venelanna Veronika Solovieva 15:10. Pääsuks kaheksandikfinaali pidi ta tunnistama tänavuse juunioride MM pronksi prantslanna Clementine Fernandezi 15:12 paremust.

64 parema hulka jõudis eestlannadest veel Katrina Lehis, kes 128 parema hulgas oli kindlalt 15:6 üle hispaanlannast Macarena Centenerast. Järgmises ringis tuli napp 14:15 kaotus vastu võtta poolatarilt Martyna Swatowskalt. Lehis sai lõpuprotokolli 47. koha.

Finaalis alistas värske juunioride Euroopa meister itaallanna Fiamingo Rossella kaasmaaslanna Alberta Santuccio 15:10.

Meesjuunioride arvestuses jõudsid 64 parema hulka Georg-Marten Lanno ja Margo Lehis. Esimeses ringis alistas Lanno hispaanlase Marcos Garcia Valverde 15:6 ja Lehis rumeenlase Tatian Bolboceanu 15:8. Pääsuks 32 parema hulka jäi Lanno torgetega 10:15 alla ukrainlasele Vsevolod Dyachenkole, Lehis kaotas 11:15 sakslasele Reinhard Weidlichile.

MK etapivõidu sai Tšehhi esindaja Richard Pokorny, kes finaalis alistas valitseva juunioride maailmameistri venelase Nikita Glazkovi 15:14. Lanno lõppkohaks jäi 52., Lehis oli 59. Kokku osales 196 vehklejat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles