TTÜ spordiklubi uus juht Rait Käbin jätkab vana joont

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ Korvpalliklubi peatreener Rait Käbin.
TTÜ Korvpalliklubi peatreener Rait Käbin. Foto: Margus Ansu

Alates 1. jaanuarist juhib TTÜ spordiklubi 34-aastane Rait Käbin, kes on tehnikaülikooli korvpallimeeskonna juures peatreenerina ametis olnud alates augustist. See oli talle ühtlasi sisseelamise ajaks, et pikka aega TTÜ spordiklubi juhtinud Heino Lillelt amet üle võtta.

«Pool aastat anti aega end asjadega kurssi viia, olen püüdnud seda teha, nagu oskan, õpin iga päev,» ütleb Käbin. «Olen tutvunud paberimajandusega ja eks algul tundus kõik üsna hoomamatu, kuigi mul on Pärnu aegadest (Käbin lõi koos vanema venna Mait Käbiniga aastaid tagasi Korvpalliklubi Pärnu ning on seal töötanud nii treenerina kui ka tegelenud administratiivse poolega – M. G.) mingi kogemus olemas. TTÜ on siiski mitu korda suurem ettevõtmine, aga see tundus huvitav väljakutse.»

TTÜ spordiklubi alla kuuluvad teiste seas Eesti meistriliigas mängivad TTÜ korvpallimeeskond, võrkpallimeeskond ja võrkpallinaiskond. «Meil on palju sportlasi, palju võistkondi, aga kõik on abivalmis ja toetavad. Palju olen nõu saanud ka Lillelt, suhtleme iga päev,» kinnitab uus juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles