Loeb võitis Dakari rallil juba kolmanda katse ja kasvatas üldedu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: SCANPIX

Dakari maratonrallil võitis viienda kiiruskatse üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb, kes osaleb Dakaril esmakordselt. Pärast tänast katsevõitu, mis on Loebile tänavusel rallil juba kolmas, on tema edu meeskonnakaaslase Stephane Peterhanseli ees ligi kaheksa minutit.

Peterhansel kaotas tänasel katsel Loebile kolme minutiga ja sai kolmanda koha. Teine oli Loebile 22 sekundiga alla jäänud Carlos Sainz. Üldarvestuses kaotab Peterhansel liidrile Loebile 7.48 ja Sainz kolmandana 13.26. Kogu esikolmik sõidab Peugeot' tiimis.

Mootorrataste arvestuses võitis tänase katse Toby Price, teine oli Antoine Meo (+2.21) ja kolmas slovakk Stefan Svitko (+2.33). Kogu tänane esikolmik sõidab KTMil. Üldliidriks jäi aga endiselt Hondal sõitev Paulo Goncalves, ehkki portugallane sai tänasel katsel alles 12. koha ja kaotas Price'ile ligi üheksa minutit. Kokkuvõttes muutus seis põnevaks, sest Svitko jääb nüüd Goncalvesist maha vaid 1.45 ja Price 1.47.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles