Nadal pidi Roddicku alistamiseks kõvasti vaeva nägema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: SCANPIX

Maailma esireket Rafael Nadal oli Londonis peetaval meeste tennise aastalõputurniiril avamängus kaotusele üsna lähedal.

Mullu aastalõputurniiril alagrupifaasis kõik kohtumised kaotanud Nadal alistas eile hilisõhtul kaks tundi ja 34 minutit kestnud matšis ameeriklase Andy Roddicku (ATP 8.) 3:6, 7:6 (5), 6:4.

Roddick mängis praktiliselt veatu esimese seti ning suutis ka teise seti alguses Nadali servi murda, ent Nadal vastas kohe samaga ja võitja otsustamiseks mängiti kiire lõppmäng, mis kulges kuni seisuni 2:2 tasavägiselt, aga lõpuks õnnestus Nadalil 7:5 võita.

Otsustavas setis murdis Nadal seisul 2:2 Roddicku servi ja võitis lõpuks 6:4.

«Olin matši alguses väga närviline ja mu mängus polnud rütmi,» tunnistas Nadal mängujärgses intervjuus. «Andy on väga agressiivne mängija ja see oli väga raske kohtumine. Olen väga õnnelik, et suutsin võita.»

A-alagrupi eilses esimeses mängus alistas serblane Novak Djokovic (ATP 3.) 6:3, 6:3 tšehhi Tomas Berdychiga.

Täna lähevad B-alagrupi esimeses matšis vastamisi šveitslane Roger Federer (ATP 2.) ja kodupubliku suur lemmik, britt Andy Murray (ATP 5.), õhtuses kohtumises mängivad rootslane Robin Söderling (ATP 4.) ja hispaanlane David Ferrer (ATP 7.). Nii Federeril kui ka Murrayl on juba üks võit kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles