Video: Porzingise supermängust jäi NBAs Spursi vastu väheks, Green hiilgas kolmikduubliga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis (palliga) võitleb LaMarcus Aldridge'i vastu.
Kristaps Porzingis (palliga) võitleb LaMarcus Aldridge'i vastu. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA tegi suurepärase mängu noor lätlane Kristaps Porzingis, kuid sellest ei piisanud, et aidata New York Knicksi võidule San Antonio Spursi vastu. Järjekordse võidu sai tiitlikaitsja Golden State Warriors, Los Angeles Lakers ehmatas aga Oklahoma City Thunderit.

Porzingis viskas 28 punkti ja võttis 11 lauapalli, kuid Knicks kaotas siiski 99:100. Lõpusekunditel oli Jose Calderonil võimalik New Yorgile võit tuua, kuid kaugvise läks mööda. «Täna tabasin hästi ja mulle anti palli,» kommenteeris Porzingis NBA kodulehe vahendusel oma esitust. «Treenerid tahtsid, et tegutseksin agressiivselt, seega püüdsin ka nii teha. Vise läks hästi,» lisas kolm kolmepunktiviset tabanud lätlane.

Carmelo Anthony toetas teda 20 punkti ja 12 lauapalliga, kuid sellegipoolest püstitas Spurs klubi ajaloo rekordi – kunagi varem pole nad võitnud järjest 22 kodumängu. Kawhi Leonard viskas 19 punkti ja võttis 12 lauapalli, LaMarcus Aldridge, Tony Parker ja Manu Ginobili tõid kõik võrdselt 16 punkti.

Warriors jätkab võimsaid viskekontserte

Golden State Warriors sai kahe kaotuse kõrvale 34. võidu, alistades võõrsil 128:108 Portland Trail Blzersi. Esimese veerandajaga 38 ja avapoolajaga 74 punkti visanud Warriors tabas 18 kaugviset, suurimaks korvikütiks kerkis 36 punkti toonud Klay Thompson. Hooaja kaheksanda kolmikduubli teinud Draymond Greeni arvele jäi 11 punkti, 13 lauapalli ja 10 korvisöötu.

Jalavigastust trotsiv Stephen Curry lisas 26 punkti ja 9 korvisöötu. Üleplatsimeheks kerkis aga Portlandi kasuks 40 punkti visanud ja 10 korvisöötu andnud Damian Lillard. Allen Crabbe lisas 18 ja C. J. McCollum 17 punkti.

Läänekonverentsis viimasel kohal olev Los Angeles Lakers hakkas südilt vastu konverentsi kolmandale meeskonnale Oklahoma City Thunderile, kaotades lõpuks siiski 113:117. Viimastel sekunditel oli Kobe Bryantil võimalus seis viigistada või Lakersile võit tuua, ent tema vise ei tabanud ja Russell Westbrook vormistas vabaviskejoonelt Thunderi võidu.

Westbrook oli ka 32 punkti, 12 lauapalli ja 7 resultatiivse sööduga Thunderi parim, Kevin Durant lisas 24 punkti. Lakersi särgis hiilgas 44 punkti visanud Lou Williams, Bryanti arvele kanti 19 punkti ja Jordan Clarkson lisas 17 punkti.

Kuuenda järjestikuse võidu sai idakonverentsi liider Cleveland Cavaliers, alistades 125:99 Minnesota Timberwolvesi. J. R. Smith tõi võitjatele 27 ja Iman Shumpert 23 punkti, Kevin Love viskas endise koduklubi vastu 20 punkti. LeBron James piirdus seekord 13 punkti ja 12 lauapalliga, lisades sellele 8 korvisöötu. Timberwolvesile tõi Andrew Wiggins 35 punkti, Shabazz Muhammad ja Karl-Anthony Towns lisasid kumbki 22 punkti.

Ülejäänud tulemused:

Washington Wizards – Toronto Raptors 88:97

Brooklyn Nets – Orlando Magic 77:83

Memphis Grizzlies – Denver Nuggets 91:84

New Orleans Pelicans – Indiana Pacers 86:91

Milwaukee Bucks – Dallas Mavericks 96:95

Phoenix Suns – Miami Heat 95:103

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles