Ratnikov Kameruni kaitsjast: näen temas väärtuslikku täiendust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Ratnikov.
Sergei Ratnikov. Foto: Sille Annuk

Lilleküla jalgpallihallis alanud hooajaeelsel turniiril pidi FC Levadia esimeses hooajaeelses kontrollkohtumises tunnistama JK Sillamäe Kalevi 3:0 paremust. Sillamäe kasuks lõi kaks väravat Jevgeni Kabajev (37, 79) ning ühe Aleksandr Volkov (83). Levadia peatreener Sergei Ratnikov nentis, et mängupilt ega tulemus teda ei rahuldanud, vahendab Levadia kodulehekülg.

Levadia poolel tegid võimalikest uutest mängijatest kaasa Kameruni kaitsja Luc Landry Tabi Manga ning poolkaitsjad Erikas Vainoras ja Aime Marcellin Ngando Mbiala, kellest esimene on pärit Leedust ja teine samuti Kamerunist. Lisaks mängis kaitseliinis mängukeelu alt vabanenud Maksim Podholjuzin.

«Meil on vaja veel väga palju tööd teha. Mängijate üksteisemõistmine ja koostöö jätsid soovida. Samas nägime oma puudused ära ja meil on veel piisavalt aega, et neid parandada,» tõdes Ratnikov. «Oma pitseri jättis mängule ka mitmete põhitegijate puudumine – mängust jäid kõrvale koondislased Artur Pikk, Ilja Antonov, Andreas Raudsepp ja Igor Subbotin, samuti tervisega kimpus olevad Rasmus Peetson ja Pavel Marin, Kaspar Mutso ja Raido Kannel viibivad veel U19 noortekoondisega Peterburis,» ütles Ratnikov.

Kahe Kameruni jalgpalluri ja leedulasest poolkaitsja kohta jätkus Ratnikovil tunnustavaid sõnu. «Tabi jättis hea mulje nii senistel treeningutel kui ka tänases kohtumises, näen temas meie jaoks väärtuslikku täiendust. Gandot ja Vainorast plaanin kasutada järgmises kontrollmängus, enne kui midagi täpsemalt öelda saan,» sõnas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles