Scholes: Unitedi kaitsmine muutub aina raskemaks

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Scholes
Paul Scholes Foto: SCANPIX

Manchester United võitis eile õhtul Inglismaa karikasarjas Sheffield Unitedit üleminutite penaltist. Kodustaadionil mänginud Manchester United oli aga League One'is mängiva klubi vastu suurtes raskustes. 

Manchester Unitedi legend Paul Scholes oli mängujärgses intervjuus pettunud. «Ma olen seda klubi kaitsnud viimased kaks või kolm nädalat, aga see muutub iga päevaga aina raskemaks,» lausus Scholes The Mirrori vahendusel. «Ma istuksin pea käte vahel, ma oleksin depressioonis. Sellisest mängust üle saamine võtaks mul vähemalt kaks või kolm päeva.»

«90 minutit igavat ja kaitsvat jalgpalli. Mängijad on tüdinenud, fännid on tüdinenud, kõik on tüdinenud. Ja kui vaadata pingile, siis isegi peatreener Louis van Gaal on tüdinenud näoga,» lisas ta. «Iga kord kui ma Old Traffordile tulen, siis näen negatiivset jalgpalli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles