Chris Froome ja Team Sky pikendasid lepingut

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Froome
Chris Froome Foto: SCANPIX

Kahekordne Tour de France’i võitja Chris Froome pikendas lepingut Team Sky'ga ja jätkab meeskonna juures 2018. aasta lõpuni. 

«Olen väga elevil, et pikendasin oma lepingut 2018. aasta lõpuni,» lausus Froome Eurospordi vahendusel. «Mulle väga meeldib, kuidas see meeskond koos töötab. Sky on mulle pere eest. Ma olen meeskonnas olnud nii kaua ja on tekkinud tunne, nagu me oleksime kõik koos kasvanud. Ma ei saa olla õnnelikum.»

30-aastane Froome kuulub Sky meeskonda 2010. aastast. Tour de France’il on ta võidukas olnud 2013. ja 2015. aastal. Tänavu on briti suurimateks eesmärkideks nii Prantsusmaa velotuur kui ka Rio de Janeiro olümpia.

«Motivatsioon on suurem kui enne,» lausus Froome BBC’le. «Olen olümpia-aastaks seadnud endale suured sihid.»

«Chris ei ole ainult üks andekamaid ja pühendunudmaid rattureid maailmas,» lausus Team Sky mänedžeri Sir Dave Brailsford. «Ta on ühtlasi ka fantastiline spordi suursaadik. Meeskond tunneb uhkust, et meil on selline liider. Ta januneb edu järele ja me aitame tal selleni jõuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles