Sepa staadioni kõik ruutmeetrid on müüdud

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepa jalgpallikeskuse eskiis
Sepa jalgpallikeskuse eskiis Foto: MTÜ Jalgpallikool Tammeka

Novembris käima lükatud ühisrahastuskampaania Sepa Jalgpallikeskuse rajamiseks sai täna eduka lõpu. Uue väljaku toetuseks soetas ruutmeetreid 3108 inimest ja ettevõtet, kelle abil koguti Tartu sporditingimuste parandamiseks 150 000 eurot. Viimane ruutmeeter valmivast väljakust soetati täna kell 15:56. 

«See on uskumatu, mis nende 71 kampaaniapäeva jooksul toimus ja mida me üheskoos saavutasime,» sõnas kampaania eestvedaja Kalle Paas. «Kolm tuhat inimest on toetanud Tartusse paremate sporditingimuste loomist ja kogukondlikku tegutsemist. Me tegime koos ajalugu, kuid töö sellega ei lõppe. Esiteks tuleb tänada kõiki toetajaid ja ette valmistada ehitustegevus ning staadion ka suveks valmis ehitada.»

Lisaks ühisrahastuskampaaniale panustab Sepa Jalgpallikeskuse valmimisse ka Jalgpallikool Tammeka ja Eesti Jalgpalli Liit. Ehitustegevus Sepa staadionil algab kevadel ja ühisrahastuskampaaniale pannakse pidulik punkt 10. juulil, kui uus treeningkeskus avatakse suure jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles