Wayne Rooney: Manchester United peab leidma tasakaalu

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Wayne Rooney sõnul ei saa Manchester United endale rohkem punktikaotusi lubada ja peab leidma tasakaalu.  

Eile mängis ManU Premier League'i 21. vooru kohtumises Newcastle Unitedi vastu maha 2:0 ja 3:2 eduseisu ja leppis 3:3 viigiga. «2:0 seisus oli mäng meie kontrolli all, kuid siis lasime nad tagasi mängu,» lausus meeskonna kapten The Guardiani vahendusel. «Vastase väravad olid meie rumalad eksimused ja kokkuvõttes välditavad. See läks maksma meile kaks punkti.»

«Peame looma võimalusi ja seljataguse puhtana hoidma,» lisas Rooney. «Meeskond võib lüüa palju väravaid, aga kui lüüakse tagasi, siis on see suureks probleemiks. Oluline on ründes ja kaitses leida tasakaal.»

Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal tunnistas eile, et tal on sellel hooajal pingi peal igav hakanud. Ka fännid, endised pallurid ja eksperdid ei näe Unitedi pallurites mängulusti ja soovi väravavõimalusi luua. «Me proovime alati luua ohtlikke olukordi,» vastas Rooney peatreeneri ütlusele. «Ilmselgelt on see meie eesmärgiks ja selle kallal töötame igas trennis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles