Hea uudis tennisesõpradele: kõiki Austraalia lahtiste mänge näeb otsepildis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistelt tennisemeistrivõistlustest näidatakse esmakordselt otsepilti kõikidelt väljakutelt.

«Tugitoolisportlastele on suurepärane uudis, et kõikidel väljakutel on sel aastal kaamerad üleval ja toodetakse otsepilti, see on Austraalias esmakordne,» sõnas tenniseekspert Margus Uba Postimehele. «Nüüd ei pea Eesti tennisesõbrad enam lootma, et eestlased mängiksid kohe tugevate vastastega, sest ainult siis näeb nende mänge. Loodetavasti jäävad kaamerad üles ka noorteturniiri ajaks,» lisas ta.

Austraalia lahtiste tenniseturniiril osaleb täiskasvanutest kaks eestlast, kvalifikatsiooniturniirilt alustas Eesti meeste esireket Jürgen Zopp (ATP 164.) ja naistest pääses otse põhiturniirile naiste esinumber Anett Kontaveit (WTA 86.). Zopp sai kvalifikatsiooniturniiri avamängus 2:6, 6:1, 6:4 jagu India esindajast Somdev Devvarmanist (ATP 173.) ning kohtub teises ringis prantslase Kenny De Schepperiga (ATP 150.). Schepperit on ta korra varem võitnud.

Kvalifikatsioonimänge saab vaadata Austraalia lahtiste YouTube´i kanali kaudu.

Kontaveit saab oma avaringi vastase teada reedel. Põhiturniir algab 18. jaanuaril.

Noorteturniiril said otse põhiturniirile Kenneth Raisma ja Mattias Siimar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles