Maailma parima jalgpalluri tiitlist ilma jäänud Neymar peab kohtusse minema

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Kui alles esmaspäeval oli Barcelona jalgpallimeeskonna staar Neymar veetmas glamuurset õhtut, mil ta oli üks kolmest maailma parima jalgpalluri tiitli kandidaadist, siis täna tabas teda hoopis kohtukutse.

Neymar peab minema kohtusse tunnistama 2. veebruaril, kui istungi teemaks on tema üleminek Santose meeskonnast Barcelonasse. Brasiilia koondislane liikus oma kasvatajaklubist Hispaania suurklubi juurde 2013. aastal ning Santos on varem süüdistanud, et Barca on sahkerdanud vutigeeniuse üleminekurahadega ning jätnud osa üleminekusummast maksmata.

Lisaks Barca ründestaarile peavad kohtusse minema ka Neymari vanemad, endine Barcelona klubi president Sandro Rosell ja klubi praegune juht Josep Bartomeu.

Esmakordselt maailma parima jalgpalluri auhinnale kandideerinud Neymar teenis hääletusel 7,86 % häältest, võidutrofee viis koju Lionel Messi, kelle saldosse jäi 41,33 %. Mullu maailma parimaks valitud Cristiano Ronaldo kogus 27,76 % häältest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles