Põnevus Inglismaal jätkub: Arsenal andis väravaterohkes lahingus viimasel hetkel võidu käest, Leicester võttis võõrsil väärt võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenal vs Liverpool.
Arsenal vs Liverpool. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peeti täna õhtul seitse kohtumist, mille järel valitseb tabelis endiselt põnev seis.

Liiga liider Arsenal oli täna külla sõitnud Liverpoolile. Tõelise põnevuslahinguna kulgenud mängu esimene värav löödi 10. minutil, mil kodumeeskonna poolt skooris Roberto Firmino. Arsenalil oli aga vastus olemas ja nii tõi Aaron Ramsey 14. minutil tabloole viigi. Vaid viis minutit hiljem oli Liverpool saanud teist korda juhtima, sest Arsenali väravavõrke sahistas taas Firmino. Jällegi ei saanud võõrustajad eduseisu pikalt nautida - Oliver Giroud tõi Ramsey söödust juba 25. minutil tabloole 2:2 viigiseisu. Teisel poolajal asus mängu omakorda juhtima Londoni tiim, kui Giroud lõi 55. minutil oma teise tabamuse. Juba võiduhõngu tundnud Arsenali tabas aga valus tagasilöök, kui 90. minutil skooris Joe Allen ning mäng lõppeski 3:3 viigiga. Seega andis Arsenal käest hea võimaluse hoida oma edu lähikonkurendi Leicester City ees - liigatabelis on aga Londoni mehed endiselt siiski liidrikohal.

Küll on aga Arsenalil nüüd Leicesteriga täpselt sama arv punkte, sest tänavuse hooaja üllatajad suutsid võõrsil võita Tottenham Hotspuri. Mäng lõppes seisuga 1:0 ja matši ainukese värava lõi Leicesteri kasuks 83. minutil Robert Huth.

Liigatabelis esikolmikusse kuuluv Manchester City kohtus täna Evertoniga, kes kuulub tabeli keskmike hulka. Mäng lõppes 0:0 viigiga ja nii andis City ära vajalikke võidupunkte, et Arsenalile ja Leicesterile lähemale astuda.

Tiitlikaitsja Chelsea, kes vahetas hiljuti peatreenerit ja on alles 14. tabelireal, viigistas kodus 2:2 West Bromwich Albioniga. Võõrustajad asusid mängu juhtima 20. minutil, kui värava sai kirja Cesar Azpilicueta. West Bromwich suutis mänguseisu 33. minutil Craig Gardneri tabamusest viigistada, kuid Londoni meeskond läks mängu jälle juhtima 73. minutil, kui külaliste poolt lõi omavärava Gareth McAuley. See ei jäänud aga matši viimaseks väravaks, sest West Bromwichile päästis viigipunkti 86. minuti tabamus, mille autoriks oli James McClean.

Teised mängud:

Swansea City - Sunderland 2:4

Stoke City - Norwich City 3:1

Southampton - Watford 2:0

Liigatabeli esikümme: 

1. Arsenal 43 punkti

2. Leicester City 43 punkti

3. Manchester City 40 punkti

4. Tottenham 36 punkti

5. West Ham United 35 punkti

6. Manchester United 34 punkti

7. Stoke City 32 punkti

8. Crystal Palace 31 punkti

9. Liverpool 31 punkti

10. Watford 29 punkti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles