Petrovi lepingu sõlmimine on nädalate küsimus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Petrov
Vitali Petrov Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloodi Vitali Petrovi mänedžer teatas, et Renault’ga lepingu pikendamine on vaid nädalate küsimus.

Juba mitu kuud on kaheldud, kas venelane jätkab vormel-1 MM-sarjas ja Renault’ meeskonnas, aga hea esitus lõppenud hooaja viimasel etapil ning piisav majanduslik tugi paistab olevat teinud temast 2011. aasta soosiku Renault’ rooli, vahendab sponest.ee.

«Töötan jätkuvalt selles suunas, kuid midagi kindlat pole veel öelda,» sõnas Petrovi mänedžer Oksana Kosatšenko. «Kõige tõenäolisem on, et sõlmime lepingu detsembri teisel nädalal. Vitali on hetkel pukusel ja veedab järgmised kaks kuni kolm nädalat Venemaast eemal.»

Arvamuste kohaselt peab Kosatšenko läbirääkimisi, et pikendada Petrovi lepingut kahe aasta võrra ning väidetavalt on tal ka varuplaan, kuidas vormel-1 sarjas jätkata, kui Renault’ peaks siiski loobuma.

Seni on peetud Renault kõige tõenäolisemaks teiseks valikuks Nick Heidfeldi, kuid sakslane tunnistas hiljuti, et tema võimalused Petroviga võrreldes on üsna väikesed. «Pärast seda, kui Vladimir Putinist sai vorme-1 fänn, on Petrovil taskust veel suuremgi toetus võtta,» tõdes Heidfeld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles