Vormelipiloot: F1-meeskonnad müüvad kohti!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedro de la Rosa
Pedro de la Rosa Foto: SCANPIX

Vormelipiloot Pedro de la Rosa, kellele anti pärast septembrikuist Itaalia etappi Sauberi meeskonnast hundipass, kardab, et tema võidusõitjakarjäär saab läbi, sest ta ei suuda ühessegi meeskonda oma sponsoreid kaasa tuua.

«Tean kindlalt, et kui mul oleks raha, siis saaksin sajaprotsendilise tõenäosusega edasi sõita,» sõnas de la Rosa Autospordile. «See on alati nii olnud, aga ma ütleksin, et järgmine aasta on selle koha pealt kõige hullem. Pean silmas just seda, kuidas meeskonnad müüvad oma võidusõitjate kohti. Aga eks paistab, mis saama hakkab – praegu on veel üsna varajane aeg, et sellest rääkida,» sõnas de la Rosa.

Tema sõnu kinnitas ka Macau GP-võitja Edoardo Mortara, kes ütles, et ei pääse tõenäoliselt kunagi autospordi kuninglikku sarja, sest tal pole piisavalt sponsoreid.

«Ma ei tea veel, mis järgmisel aastal saama hakkab. Räägin kõikidega, kellel võib meeskonnas vaba kohta olla,» lisas de la Rosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles