Eesti koondise ründaja siirdus Poola esiliigaklubisse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin Legnica Miedzi särgis.
Igor Subbotin Legnica Miedzi särgis. Foto: Facebook / MiedzLegnica.eu

Eesti jalgpallikoondises viis korda mänginud ründaja Igor Subbotin siirdus Poola esiliigaklubisse Legnica Miedzi, teatas klubi oma kodulehel.

Subbotin sõlmis poolakatega kaheaastase lepingu. Aasta tagasi sõlmis 25-aastane Subbotin pärast suurepärast hooaega ja Eesti kõrgliigas Levadia särgis löödud 32 liigaväravat elu esimese välislepingu Tšehhi kõrgliigaklubi Mlada Boleslaviga, kuid pääses seal väljakule vaid ühes kohtumises viieks minutiks. Suvel naasis ta senisesse koduklubisse Levadiasse, kus jõudis väljakul käia 19 mängus ja lüüa kuus väravat.

Poola esiliigas praegu 18 meeskonna seas 11. kohta hoidev Miedzi klubi asutati 1971. aastal ning nende suurim saavutus on 1992. aastal Poola karika võitmine. Esiliigas mängitakse neljandat hooaega järjest, viimasel kolmel aastal on jäädud tabeli keskmike sekka. Praegu on Miedzil koos 26 punkti, hooaja lõpus kõrgliigasse viivast teisest kohast lahutab neid kümme punkti.

No i mamy dziś kolejny transfer! Tym razem 25-letni napastnik z Estonii!http://www.miedzlegnica.eu/index.php/news/snajper-z-estonii-nowym-zawodnikiem-miedzi/

Posted by MiedzLegnica.eu on Thursday, January 14, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles