Gaim lõpetas teisel MK-etapil järjest viimasena

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Gaim.
Grete Gaim. Foto: Tairo Lutter

Ruhpoldingis peetud laskesuusatamise MK-etapil pidi Grete Gaim naiste 15 km distantsil leppima viimase ehk 95. kohaga. Võitjale Dorothea Wiererile kaotas ta 11 minuti ja 48 sekundiga.

Nädala eest samas paigas peetud sprindivõistlusel oli Gaim samuti viimane. Täna eksis eestlanna tiirudes viiel korral, kuid kaotas üheksa möödalasku teinud ja eelviimase koha saanud kanadalannale Zina Kocherile sellegipoolest enam kui poole minutiga. Gaimi sõiduaeg oli täna stardis olnutest samuti kehvim.

Kadri Lehtla eksis tiirudes kaks korda ja sai 67. koha, edestades 11,8 sekundiga temast koha võrra tahapoole jäänud Kristel Viigipuud. Seejuures eksis Viigipuu tiirudes vaid korra, kuid oli suusakiiruselt alles 93. kohal.

Võidukas Wierer oli täna üks viiest veatult lasknud naisest, teise koha saanud Kaisa Mäkäräinen eksis korra esimeses tiirus ja kaotas lõpuks itaallannale 54,8 sekundiga. Kolmas oli samuti tiirudes korra eksinud tšehhitar Gabriela Soukalova, kes kaotas Wiererile 1.09,9.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles