Üle aasta rasket vigastust ravinud Quintieri taasliitus Kaljuga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Damiano Quintieri.
Damiano Quintieri. Foto: Nõmme Kalju pressiteenistus

Damiano Quintieri taasliitus Nõmme Kalju jalgpalliklubiga, sõlmides klubiga üheaastase lepingu, võimalusega seda pikendada ühe hooaja võrra.

«Mul on väga hea meel oma teises kodus, Nõmme Kaljus tagasi olla. Pärast Eestist lahkumist oli mul väga raske periood, kuna sain tõsise vigastuse, kuid nüüd olen täielikult paranenud ning loodetavasti saab mu karjäär siin uuesti elu sisse ning aitan Nõmme Kaljul saavutada eesmärke ning tulla taas Eesti meistriks,» lausus Damiano Quintieri lepingu sõlmimise järel.

«Temas on olemas potentsiaal, kõik vajalik, et Kaljus väga olulist rolli kanda. Edasine sõltub temast ning kui palju ta vaeva näeb selle nimel,» kiitis Kalju peatreener Sergei Frantsev uut täiendust.

Pärast Kaljust lahkumist treenis Quintieri terve aasta individuaalselt ning teda abistas doktor Francesco Bosco, kes on näiteks ka Londoni Chelsea ja Torino Juventuse arst. Alates detsembrist liitus itaallane Kalju treeningutega, kus suutis treeneritele enda oskusi ning füüsilist vormi tõestada. «Sooviksin tänada oma peret, Kuno Tehvat ning Nõmme Kalju personali, kes minusse usuvad ning mind Kaljusse tagasi tõid,» lisas Quintieri.

25-aastane Milano Interi noorteakadeemias mänginud Quintieri mängis Kaljus ka aastatel 2011-2013, aidates Nõmme Kalju aastal 2012 Eesti meistriks. Nõmme Kaljus mängis ta 68 liigamängu, milles lõi 14 väravat. UEFA Meistrite liigas lõi ta hooajal 2013/2014 hooajal 3 väravat vastavalt HJK Helsinki ja Viktoria Plzeni võrku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles