Must päev: bussiõnnetuse üle elanud Sillamäe Kalev teenis Floralt hävitava kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäe Kalev.
Sillamäe Kalev. Foto: Liis Treimann

Eilne päev möödus üsna keeruliselt Sillamäe Kalevi jalgpallimeeskonna jaoks, kes elas esmalt üle bussiõnnetuse ning kaotas siis suurelt 1:10 FC Florale.

Sillamäe meeskond oli eile lõunal teel Tallinnasse, et kohtuda halliturniiril Floraga, kuid kehvade teeolude tõttu sõitis tiimi buss Tallinn-Narva maanteel teelt välja. Keegi vigastada ei saanud ning üsna kiirelt õnnestus hankida asendusbuss, mis meeskonna siiski pealinna viis.

Tund aega edasi lükatud mäng ei valmistanud aga bussiõnnetuse üle elanud sillamäelastele liiga suurt rõõmu - juba esimese viie minuti järel oli Flora juhtimas 3:0, poolajaks oli seis juba 9:1 ning lõppskooriks vormistati 10:1.

Tallinna meeskonna poolt said ühe värava kirja Gert Kams, Andre Frolov, Maksim Gussev, Rauno Alliku ja Albert Prosa, neli tabamust lisas Sakari Tukiainen ning ühe värava lõi Flora kasuks omavärava kirja saanud Sillamäe mängija Pavel Šuvalov. Ainukese Kalevi poolele kirja läinud tabamuse autoriks oli Jevgeni Kabajev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles