Võidukalt ringi naasnud Haye: Fury kardab mind

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas David Haye.
Võidukas David Haye. Foto: SCANPIX

Eile naasis kolme ja poole aasta pikkuse pausi järel poksiringi britt David Haye, kes nokauteeris Londonis esimeses raundis Mark de Mori. Peagi soovib Haye enda valdusesse saada ka mõne tiitli.

Endine WBA versiooni maailmameister Haye sooviks enda sõnul kohtuda WBA, WBO ja IBO meistrivööde omaniku Tyson Furyga, kuid Haye sõnul on otsustanud Fury teda vältida, kirjutab Sportsmail.

«Fury on üsna selgelt mõista andnud, et ta ei soovi minuga poksida,» teatas Haye, kellel on siiski järgmine sihtmärk välja valitud.

Haye sõnul sooviks ta vastamisi minna Londoni olümpiavõitja ja profikarjääri esimesed 15 matši nokaudiga võitnud kaasmaalase Anthony Joshuaga. «Usun, et see matš võiks aasta teises pooles teaoks saada. Olen heas vormis ja löön kõvasti. See oleks hea matš,» sõnas Haye, kes pikemas plaanis sooviks kõik meistrivööd enda valdusesse saada.

«Tahan saada enda valdusesse kõik tiitlivööd. Üritasin seda juba aastaid tagasi, kuid siis jäi mul eesmärgist puudu. Teen tõsise pingutuse, et tõusta üliraskekaalu ainuvalitsejaks,» teatas 35-aastane Haye. «Praegu on tiitlid igale poole laiali pillutud ja minu ülesanne on need üles korjata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles