Nibali peab läbirääkimisi Itaalia meeskonnaga

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincenzo Nibali Tour de France'il.
Vincenzo Nibali Tour de France'il. Foto: SCANPIX

Lampre-Merida meeskonna boss Brent Copeland kinnitas, et on alustanud läbirääkimisi itaallase Vincenzo Nibaliga, kelle leping Astanaga lõppeb käesoleval aastal. 

Nibali võitis 2014. aastal Tour de France'i, kuid mullune hooaeg valmistas klubile pettumuse ning see tõi kaasa spekulatsioonid tema võimalikust lahkumisest Kasahstani klubist, vahendab Spordipartner.ee.

Copeland rõhutas, et kuigi lepinguid ei saa sõlmida enne 1. augustit, on mõlemad osapooled kontrahti vastu huvi üles näidanud. «Nibali tulek oleks mõlemale nimisponsorile väga heaks reklaamiks – omada nii kvaliteetset ratturit nagu Nibali ja seda ainsas Itaalia World Touri meeskonnas,» lausus Copeland.

Täna San Luisi velotuuril hooaja avastarti tegevat Nibalit on seostatud ka Trek-Segafredoga, sest sellest aastast on klubi üks nimisponsoritest Itaalia kompanii.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles