Žabas ja Meister jäävad kümneks päevaks platsilt eemale

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evaldas Žabas
Evaldas Žabas Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rocki meeskond peab järgmised poolteist nädalat läbi ajama ilma tagamängijate Evaldas Žabase ning Kristen Meistrita. Reedel TLÜ/Kalevi vastu 26 punkti toonud Žabas tegi mängus liiga väikese varba liigesele, Meister põrutas aga esiliiga mängus kanda.

Evaldas Žabas tegi jalale liiga juba Krasnojarski mängus, aga siis ta valu üle ei kurtnud. Tõsisemalt hakkas jalg valu tegema pärast reedest mängu TLÜ/Kaleviga, kus Žabas kogus võidumängus 28 ja poole minutiga parimana 26 punkti, viis korvisöötu ja neli lauapalli, vahendab klubi kodulehekülg.

TÜ/Rocki füsioeterapeudi Martin Vahimetsa sõnul loodetakse Žabast taas platsil näha kümnekonna päeva pärast. «Ta tegi Ilmselt juba Krasnojarski mängus maandumisel viga väikese varba liigesele, aga siis ta veel sellest ei rääkinud, lausus Vahimets. «Reedesel mängul sai liiges uuesti koormust ja hakkas tugevamat valu tekitama. Jalga vajab nüüd puhkust ning taastusravi harjutusi. Esialgu on ta väljas kümmekond päeva, loodetavasti saab ta 27. jaanuari Itaalia mänguks taas korda.»

Ka teine TÜ/Rocki tagamängija Kristen Meister on pooleteiseks nädalaks platsile eemal. TÜ/Rock II eest esiliigat mängides põrutas Meister oma kanda ning ei saa täie jõuga jala peale astuda. Vahimetsa sõnul kulub temagi taastumisele kümmekond päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles