Pareiko leidis jalgpalli asemel hoopis uue väljakutse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise pikaaegne esiväravavaht Sergei Pareiko on praeguseks sukeldunud tavaellu.
Eesti jalgpallikoondise pikaaegne esiväravavaht Sergei Pareiko on praeguseks sukeldunud tavaellu. Foto: Tairo Lutter

Pikaaegne Eesti jalgpallikoondislane Sergei Pareiko tõmbas novembris profikarjäärile joone alla ning avaldas, et arvatavasti jääb ta jalgpalliga ka edaspidi seotuks. Kaks kuud hiljem tunnistab Pareiko, et pallimängualaselt pole tema teenete vastu huvi tuntud ja ta on sukeldunud hoopis teistsugusesse maailma.

«Plaan on olemas ja see on ka paberile pandud. Vaatan jalgpalliga võrreldes hoopis teise suunda. Hakkan tõsisemalt tegelema investeerimisega,» avaldas Pareiko. «Ausalt öeldes praegu jalgpallis minu jaoks midagi ei ole. Eestis ja Venemaal teatakse, et olen tippsportlase karjääri lõpetanud. Kui kellelgi peaks huvi tekkima, siis nad teavad minu telefoninumbrit.»

Uut väljakutset alustab Pareiko üksinda – partnereid ta endale otsinud ei ole. «Mulle meeldib asju üksinda ajada, kuna siis ka vastutad üksinda,» põhjendas ta. «Põhiliselt keskendun aktsiatele, fondidele ja võlakirjadele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles