Uskumatu luksus: vaata Tiger Woodsi kukutanud staari uut kodu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Spieth.
Jordan Spieth. Foto: SCANPIX

Pikki aastaid olid Tiger Woodsi poolt teenitavad rahasummad teistele golfistaaridele püüdmatus kauguses, kuid praeguseks on need ajad muutunud. 2015. aastal oli suurima teenitusega golfariks 22-aastane ameeriklane Jordan Spieth, kes pistis koos sponsorsummadega taskusse 53 miljonit USA dollarit (umbes 48 miljonit eurot). Woods langes 48,5 miljoni dollariga kolmandaks. Tabelis on 52,3 miljoniga teine Phil Mickelson.

Suure teenistusega Spieth otsustas nüüd elukohta vahetada ja soetas endale 7 miljoni USA dollari eest Dallasesse uhke maja. Spieth ostis maja teise golfiässa Hunter Mahani käest, kes soovis esialgu teenida müügiga 8,5 miljonit dollarit.

Spiethi uues kodus on loomulikult olemas bassein ning lisaks sellele võib sealt leida veinikeldri, sisetingimustes asuva korvpalliplatsi, garaaži 12 autole, golfisimulaatori, jõusaali jne.

Vaata fotosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles