Dennis Rodman tegeles intervjuu ajal oraalseksiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Rodman (keskel) sattus taas pahandustesse.
Dennis Rodman (keskel) sattus taas pahandustesse. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA läbi aegade üks skandaalsemaid mängijaid Dennis Rodman tembutas taas, kui ta helistas teisipäeva hommikul Jorge Sedano juhitavasse raadiosaatesse, et arutada Miami Heati kehva käekäiku.

Siiski kujunes Rodmani ja Sedano vestlus küllaltki katkendlikuks, kuna Rodmani «segas pidevalt» Teresa nimeline naisterahvas, kirjutab Huffington Post.

Intervjuu taustaks oli pidevalt kuulda naisterahva itisitamist ning ohkeid. Saatejuhi küsimusele vastates tunnistas ka Rodman, et ta tegeleb parasjagu oraalseksiga.

Praeguseks on Rodmani esindaja palunud juba ka endise tippsportlase eest avalikult vabandust.

«Dennis oli selgelt joovastavate ainete mõju all ja ta ei mäleta juhtunust väga midagi,» selgitas endise tippsportlase esindaja, kes lisas, et tegemist oli alkoholiprobleemide käes vaevleva Rodmani jaoks lihtsalt halva päevaga. «Dennis soovib vabandada oma perekonna, sõprade ja fännide ees.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles