Viasat loob Rio olümpia ajaks kuus telekanalit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio olümpia.
Rio olümpia. Foto: SCANPIX

Rio olümpiamängude ametlik telepildi edastaja Viasat loob augustikuuks kuus lisakanalit, et tuua olümpiaareenidelt Eesti televaatajateni ligi 1000 tundi otseülekandeid ja spordisaateid.

Viasat näitab ainsana Eestis kõiki suveolümpiamängude võistlusalasid. Baltimaade juhtiv spordikanal Viasat Sport Baltic on koos Eesti spordikommentaatoritega pühendanud olümpiale rohkem kui 300 tundi. Lisaks saab olümpiamängudele kaasa elada ka spetsiaalselt Rio olümpia ajaks loodava kuue Viasat Xtra kanali kaudu.

«Meie spordifännidel on, mida oodata, kuid mitte väga kaua – Rio suveolümpiamängudeni on jäänud veel vaid 200 päeva,» sõnas Viasat Sport Balticu sisujuht Kalev Kruus. «Viasat on Eestis ainus teenusepakkuja, kel on õigus näidata kõiki suveolümpia alasid. See tähendab üle 300 tunni sporti, millest üle poole on otseülekanded ja seda koos eestikeelsete kommentaaridega vastava spordiala ekspertidelt. Lisaks näitame olümpiaülekandeid ka Viasati kuuelt lisakanalilt, mis toovad koos Viasat Sport Balticuga Eesti televaatajateni ühtekokku 966 tundi sportlikku meelelahutust Rio de Janeiro olümpiaareenidelt.» 

Viasati turundus- ja kommunikatsioonijuhi Tanel Taali sõnul annavad suvised olümpiamängud ettevõttele hea võimaluse näidata, et Viasati eesmärgiks on pakkuda televaatajatele ja spordisõpradele vaid parimat meelelahutust. «Juba praeguseks on teada 18 Eesti sportlase osalemine Rio olümpiamängudel, kuid Eesti olümpiakoondisele tuleb järgnevate kuude jooksul kindlasti tublisti täiendust,» ütles Taal. «Näitame seitsmel telekanalil ära kogu Rio olümpia ajal toodetava rahvusvahelise telepildi, et kõik spordisõbrad saaksid otsepildis kaasa elada ka Eesti sportlaste esinemistele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles