KHLi asejuht Ilvesest: sisulistest asjadest on keeruline rääkida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hokiklubi Ilves logo.
Hokiklubi Ilves logo. Foto: Hokiklubi Ilves

Jäähokiliiga KHLi asepresident Sergei Dobrohvalov andis Sport-Expressi veergudel aru, keda oodatakse tulevaks hooajaks liigaga liituma. Teiste seas mainiti ära ka Tallinna klubi Ilves.

Peamiselt keskenduti Hiinale ja sealsele suurele turule. Dobrohvalovi sõnul läbirääkimised käivad ja uus klubi võib paiknema hakata Shanghais või Pekingis. «Ajatsoonide mõttes oleksid nad isegi lähemal kui Habarovsk. Seega probleeme pole,» teatas ta.

Lisaks räägiti laienemisest ka Euroopasse, kuid Ilvese kohta midagi head asepresidendil kohe öelda ei olnud. «Eesti osas on millestki sisulisest praegu keeruline rääkida,» tunnistas Dobrohvalov.

Samal ajal tõi ta siiski positiivse näitena välja Horvaatia tiimi Zagrebi Medvescakist, kellest on saanud enda regioonis väga populaarne meeskond. Medvescak on KHLiga läbirääkimisi pidava Andrei Belmatši sõnul eeskujuks ka Ilvesele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles