Moskvas kaotanud Ardo Kreegi klubi langes Meistrite liigas konkurentsist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley võrkpalli Meistrite liiga edasipääsulootused kustusid Moskvas, kus kohaliku Dünamoga heideldi kahes geimis nagu võrdne võrdsega, kuid geimivõiduni siiski ei jõutud. Viimases kuuendas voorus tuleb pariislastel võidelda koha eest aste madalamas eurosarjas, vahendab volley.ee.

3000 silmapaari ees peetud kohtumises oli Pariisi meeskond mängus nii teise kui kolmanda geimi otsustavate hetkedeni, kuid võõrustajad suutsid mõlemad geimid vastavalt 25:23 ja 26:24 resultaadiga enda kasuks kallutada. Avageimis avaldus Moskva esinduse ülekaal numbrites 25:15. 

Ardo Kreek tegi külaliste poolel kaasa kogu kohtumise, panustades tulemusse kuue punktiga. Eesti koondise temporündaja realiseeris kuuest tõstest koguni viis (83%) ja lisas ühe blokipunkti. 14 punktigaoli Pariisi meeskonna resultatiivseim Mitja Gasparini. Võitjate mänguvankrit vedanud Ivan Zaitsev kogus üleplatsimängijana 20 silma. Statistika on nähtav SIIN.

Viiest mängust viis punkti kogunud Pariisi võistkond edasi play-offi enam ei pääse, kuid omab võimalust jätkata eurohooaega aste madalamal. Samas alagrupis edasipääsukursil olev Oliver Venno kodumeeskond Ankara Ziraat Bankası mängib neljapäeval kell 19 koduväljakul VfB Friedrichshafeniga. Otseülekanne on nähtav SIIN.

Tabeliseis:

  1. Dünamo 10 punkti (5 mängu)
  2. Bankasi 9 punkti (4)
  3. Pariisi Volley 5 punkti (5)
  4. Friedrichshafen 3 punkti (4)

Neljapäeval peab viienda vooru mängu ka Renee Teppani koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol, kes kohtub kell 21.25 Türgi hiiu Ankara Halkbankiga. Otseülekanne on nähtav SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles