Nadali kukutaja langes Austraalias ise konkurentsist, Muguruzale kindel võit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Verdasco (vasakul) ja Dudi Sela.
Fernando Verdasco (vasakul) ja Dudi Sela. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel avaringis Rafael Nadali alistanud Fernando Verdasco kaotas teises ringis neljasetilises kohtumises Iisraeli tennisistile Dudi Selale.

Verdasco võitis avaseti 6:4, ent kaks järgmist läksid 6:3 ja 6:3 Selale. Kolmandas setis jäi Verdasco kaotusseisu 0:3 ja 3:5, suutis küll seejärel Sela servi murda, viia seti kiiresse lõppmängu ja päästa seal kolm matšpalli, kuid sellest jäi väheks. Sela võitis lõpuks 4:6, 6:3, 6:3, 7:6 (4).

Lühike tööpäev oli Andy Murrayl, kes alistas 6:0, 6:4, 6:1 austraallase Sam Grothi. Prantslane Gael Monfils oli kolmes setis 7:5, 6:4, 6:1 üle kaasmaalasest Nicolas Mahutist. Kümnenda asetusega John Isner sai samuti kolmes setis 6:3, 7:6 (6), 7:6 (2) jagu hispaanlasest Marcel Granollersist.

Tabelis esisaja piiril olija alistas kunagise maailma esireketi

Naiste turniiril sai teise kindla võidu järjest avaringis Anett Kontaveidi alistanud Garbine Muguruza. Hispaanlanna oli 6:4, 6:2 parem Kristen Flipkensist. Ana Ivanovic alistas 6:3, 6:3 lätlanna Anastasija Sevastova, üllatuse valmistas aga maailma edetabelis alles 97. kohal olev sakslanna Laura Siegemund, kes oli 3:6, 7:6 (5), 6:4 parem kunagisest maailma esireketist Jelena Jankovicist.

2012. ja 2013. aastal Austraalias võidutsenud Viktoria Azarenka jõudis kolmandasse ringi 6:1, 6:2 võiduga Danka Kovinici üle, Madison Keys oli 6:7 (4), 6.3, 6:3 parem Jaroslava Švedovast. Kvalifikatsiooni kaudu põhiturniirile jõudnud ja avaringis maailma edetabeli teist naist Simona Halepit üllatanud hiinlanna Shuai Zhang alistas teises ringis 6:3, 6:3 Alize Cornet'.

Sakslanna Laura Siegemund sai tasavägises mängus jagu Jelena Jankovicist. FOTO: Scanpix
Sakslanna Laura Siegemund sai tasavägises mängus jagu Jelena Jankovicist. FOTO: Scanpix Foto: STEVE HOLLAND/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles