Kehrale Balti liigas võit, Viljandi jäi tiitlikaitsjale alla

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra meeskond
Kehra meeskond Foto: Marko Saarm

Pühapäev käsipalli Balti liigas tõi Eesti klubidele võidu ja kaotuse. Sel korral osutus võidukaks HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, alistades Klaipeda Dragunase 32:27 (13:14). Viljandi HC jäi alla päev varem kehralased alistanud Minski SKA-le 29:32 (16:12). 

Kehra võttis laupäevast õppust ja vastupidiselt eilsele SKA-mängule oli poolajaks Leedu meistrite vastu tagaajaja osas – 13:14. Teise pooltunni algus midagi paremat veel ei ennustanud, sest vahe rebenes neljaväravaliseks. Lõpuspurt oli kodumeeskonnal aga enam kui võimas, sest üheksa minutit enne lõppu jõuti viigini ja lõpuks vormistati klubi toetajate heameeleks 2016. aasta esimene võit tulemusega 32:27,  vahendab Handball.ee.

Marko Slastinovski viskas kehralaste parimana 8 väravat, neist pooled viimase tosina minuti jooksul. Viktor Skrõpak lisas 4, Kaimar Lees ja Antti Rogenbaum 3, Kaspar Lees, Dmitro Jankovski, Jorma Käsper, Kaupo Liiva ja Indrek Normak 2 tabamust ning Jaan Kauge, Indrek Napsep, Uku-Tanel Laast ja Siimo Tänavots 1 värava. 

Viljandi HC astus vastu kolme viimase aasta Balti liiga võitjatele Valgevenest ja andis kõva lahingu. Nagu päev varem Kehragi, tegi Viljandi toreda avapoolaja ja võitis selle 16:12. Teise pooltunni esimene kümme minutit kaotati aga 0:5 ja kuigi korraks saadi uuesti 23:22 ettegi, võttis Minski SKA 32:29 võidu. 

Mulkide parim oli Karl Toom 9 väravaga, Kristo Järve ja Kristo Voika lisasid 5, Ott Varik ja Kristjan Koovit 3, Mark Lõpp 2 tabamust ning Robert Lõpp ja Karl Roosna 1 värava. Valgevenelastest tegid enim pahandust Vadim Gaidutšenko 9 ja Aleksandr Podšivalov 8 väravaga. 

A-alagrupis jätkab nüüd ainuliidrina SKA, kellel kaheksas mängust kogutud 12 punkti. Järgnevad Viljandi HC 10 (7), HC Kehra/Horizon Pulp&Paperil 7 (7), Dragunasel 7 (8), Riia Celtnieks 4 (6) ja HK Ogre/Miandum 2 (6) punktiga. Järgmine Balti liiga nädalavahetus toimub 6. ja 7. veebruaril. 

B-alagrupis peeti mänge Leedus ja Lätis, kus Kaunase Granitas-Gaja-Karys alistas Bresti HC Meškovi 41:25 (18:11) ja Dobele Tenax Minski HC Vitjazi 36:27 (18:13). Siin jätkab liidrina Riihimäe Cocks 12 punktiga (6). Tenax tõusis 10 silmaga (7) mööda Põlva Servitist, kel on 8 (6) punkti. Granitasel on 8 (7), Meškovil 2 (7) ja Vitjazil 0 punkti (7).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles