Maailma 133. reketi unelmate turniir Austraalias jätkub

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shuai Zhang.
Shuai Zhang. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel jätkub maailma edetabelis 133. kohal oleva Shuai Zhangi unelmate teekond, sest turniiri kvalifikatsioonist alustanud hiinlanna on jõudnud juba veerandfinaali. Neljandas ringis alistas ta 3:6, 6:3, 6:3 ameeriklanna Madison Keysi.

27-aastane Zhang on küll 2014. aastal jõudnud maailma edetabelis 30. kohal, ent suure slämmi turniiridel oli ta enne tänavusi Austraalia lahtiseid jõudnud põhitabelisse 14 korral ja kaotanud alati avaringis. Austraalias jõudis kvalifikatsioonist alustanud mängija veerandfinaali aga viimati 1990. aastal, kui sellega sai hakkama mehhiklanna Angelica Cavaldon.

Veerandfinaalis kohtub Zhang Suurbritannia tennisisti Johanna Kontaga, kes oli kolmes setis 4:6, 6:4, 8:6 parem venelannast Jekaterina Makarovast. Teistes veerandfinaalides on vastamisi Serena Williams ja Maria Šarapova, Agnieszka Radwanska ja Carla Suarez Navarro ning Angelique Kerber ja Viktoria Azarenka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles