Einaste: ma ei suutnud ära taastuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kein Einaste.
Kein Einaste. Foto: Raigo Pajula

Kuusamo MK-etapil klassikasprindis 11. koha saanud Kein Einaste tõdes, et veerandfinaali ja poolfinaali vahel jäi taastumisaega väheks. Lihased olevat enne poolfinaali eelmisest pingutusest alles pehmed olnud.

«Oma esimese kahe sõiduga võin rahule jääda, aga kolmas sõit läks juba raskeks,» nentis eelsõidus kolmanda aja välja sõitnud Einaste ja lisas: «Läksin poolfinaali ja tundsin, et seisund pole kõige parem. Teadsin, et esimene poolfinaal on aeglasem ja püüdsin õnneliku kaotajana edasi pääseda, aga ei suutnud.»

Suusakoondise peatreener Mati Alaveri sõnul polevat ka rajaolud Einastele sobivad olnud. «Ootasime rada nagu raudteed, aga see läks lumesajus pehmeks. Libisemine oli seetõttu aeglane. Aga ärge kurvastage – te näete ka selle aja ära, kui Kein märksa kõrgemate kohtade eest võitleb!» sõnas Alaver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles