Video: sõprusmäng lõppes viie punase ja üheksa kollase kaardiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
River Plate'i ja Boca Juniorsi meeskondade vaheline kähmlus.
River Plate'i ja Boca Juniorsi meeskondade vaheline kähmlus. Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Argentina tippjalgpalliklubide River Plate’i ja Boca Juniorsi vahel Mar del Platas peetud traditsiooniline hooajaeelne «sõprusmäng» lõppes meeletu kaartidesajuga ning viie mängija eemaldamisega, vahendab The Guardian.

Boca Juniorsi ründaja Carlos Tevez põhjustas 17. minutil penalti, kui blokeeris karistusalas vastaste karistuslöögi käega. Teenitud penalti realiseeris Leonardo Pisculichi. Selleks ajaks oli Boca väljakul juba kümnekesi – äsja Portugalist Lissaboni Sportingust ostetud kaitsja Jonathan Silva sai debüüti nautida täpselt kümme minutit, sest sõitis sisse Gabriel Mercadole ja saadeti platsilt minema. Vigastuse tõttu pidi väljakult lahkuma ka Mercado.

78. minutil jäi Boca kaheksakesi, kui esmalt sai vea eest punase kaardi Gino Peruzzi ja kohe seejärel ka Daniel Diaz, kes sõimas kohtunikul Patricio Loustaul näo täis. Et mäng aga võrdsem oleks, otsustas Riveri keskkaitsja Jonathan Maidana vaid kaks minutit hiljem Tevezile peaga näkku lüüa, mis vallandas suuremat sorti kähmluse. Selle tulemusel saadeti platsilt minema ka väravalööja Pisculichi.

Boca mängis nädala keskel Racing Clubiga ja kaotas 2:4 ning selleski mängus eemaldati väljakult kaks nende mängijat. «Nelja päeva jooksul on kahes mängus punase kaardi saanud viis meie meest. Oleks aeg suureks kasvada,» kirus Tevez pärast kohtumist. «Kumbki meist ei käitunud normaalselt,» lisas ta enda ja Maidana kokkupõrke kohta. «Pärast mängu kahetsed selliseid olukordi, sest see põhjustab väljaspool platsi vägivalda.»

Kokku puhus Loustaou vea märgiks vilet 40 korda ning jagas lisaks viiele punasele kaardile üheksa kollast. Kakluste vahepeal leidsid meeskonnad siiski aega ka pisut jalgpalli mängida, kuid rohkem väravaid ei löödud River Plate võitis tänu Pisculichi eelmainitud penaltile 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles