Liputamine maksis Saksamaa jalgpallurile töökoha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Proschwitz.
Nick Proschwitz. Foto: LINDSEY PARNABY/AFP

Saksamaa tugevuselt teise jalgpalliliiga klubi SC Paderborn lasi lahti põhimehe Nick Proschwitzi, kes jäi Türgis peetud treeninglaagris vahele genitaalide näitamisega, kirjutas Bild.

Intsident juhtus jalgpalliklubi võõrustanud hotelli baaris, kus väidetavalt purjus olnud Proschwitz paljastas meheau Padernborni treeninglaagrit korraldanud agentuuri naistöötaja ees. Kuigi tundmatuks jääda soovinud naine tunnistas Saksa meediale, et ei tundnud ennast seksuaalselt ahistatuna, siis lõpetas klubi Proschwitziga siiski lepingu. Pallur ise väitis, et tema enda pükse maha ei tõmmanud, vaid seda tegi üks klubikaaslastest.

«Nick Proschwitz ei tõmba enam kunagi Paderborni särki selga. Mind ei huvita, kui madalal ta püksid olid. Olles külaline islamimaal, pole selliseks käitumiseks ruumi,» ütles Paderborni boss Wilfried Winke klubi avalduses.

29-aastane Proschwitz oli sel hooajal endise Müncheni Bayerni legendi Stefan Effenbergi juhendatava Paderborni eest löönud 16 mänguga viis väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles