Eesti mängijad müüvad oma meeskonnakaaslasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kivisild (esiplaanil) koos meeskonnakaaslastega Tartu Bigbankist. Mitmed neist on Kivisilla agentuuri müügilehel.
Meelis Kivisild (esiplaanil) koos meeskonnakaaslastega Tartu Bigbankist. Mitmed neist on Kivisilla agentuuri müügilehel. Foto: Margus Ansu

Võrkpallurid Meelis Kivisild ja Tauno Lipp, kes esindavad vastavalt Tartu Bigbanki ja Tallinna Selveri ridu, otsustasid avada oma agentuuri Ball Sports Agency ning vahendavad Eesti mängijad välismaale. Seejuures on paljud nende «müügilehel» olevatest mängijatest nende endi praegused meeskonnakaaslased ja «saadaval» on ka agendid ise. Lipp on Selveris ametis ka mänedžerina.

Kivisild lisab, et mängijate läbi ja lõhki tundmine on mõistagi pluss, on ta ju ise kõikide vastu ja paljudega koos mänginud. «Olles ise aastaid Eestis mänginud, tunnen siinseid võrkpallureid päris hästi. Ja trennis näen ka selliseid asju, mida mängus ei näegi vahel: mingid elemendid, mis näitavad mängija potentsiaali,» ütleb Kivisild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles