Petrov: Vettel vääris MM-tiitlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Petrov.
Vitali Petrov. Foto: SCANPIX

Renault’ piloot Vitali Petrov peab jätkuvalt aru andma oma tegutsemise kohta vormel-1 viimasel MM-etapil Abu Dhabis, kui ta esikoha eest võidelnud Fernando Alonsot oma selja taga hoidis, aidates Sebastian Vetteli üldvõidule.

«Nägin, et Vettel kirjutas oma koduleheküljel oma fännidele, et on mulle tänulik, kuid ta vääris MM-tiitlit. Ajalehed kirjutasid, et tegemist on imega, kuid tegelikult on selle taga raske töö,» lausus Petrov.

Venemaa sportlase Facebooki lehel süüdistavad paljud teda Alonso meelega blokeerimises. «See on nonsenss,» vastas Petrov. «Ma ei teinud midagi valesti, kuid Ferrari eksis taktikavalikul. Hoidsin Alonsot enda taga 39 ringi, kuid keegi ei öelnud mulle raadiost, et ma aitan Sebastiani. Lisaks minule pidanuks Alonso mööduma ka Nico Rosbergist. Tegin lihtsalt oma sõitu ja olin temast kiirem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles