Kelly Sildaru kerkis maailma edetabelis kolmandale kohale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Tõnis Sildaru/Erakogu

Kahe nädala eest Prantsusmaal Val Thorensis SFR Freestyle Touri avaetapil võidutsenud Kelly Sildaru on kerkinud vigursuusatajate maailma edetabelis viiendalt kohalt kolmandaks.

3525 punkti kogunud Sildaru möödus rootslannast Emma Dahlströmist, kes jäi oktoobris Dew Touril tema järel kolmandaks. Tol võistlusel teise koha saanud norralanna Tiril Sjastad Christiansen on tabelis Sildaru ees teisel kohal, edestades teda 130,47 punktiga. Tabelit juhib kanadalanna Yuki Tsubota, kes kerkis sinna kolmandalt tabelirealt.

Pühapäeval võitis 21-aastane Tsubota USAs Mammothis elu esimese MK-etapi, edestades šveitslannat Giulia Tannot ja kolmanda koha saanud Dahlströmi. Tanno oli seejuures 15. jaanuaril peetud SFR Touri võistlusel Sildaru ja ameeriklanna Isabel Atkini järel kolmas.

Reedel võistleb Sildaru Aspenis toimuvatel X-mängudel, kus tema konkurentide hulka kuuluvad teiste seas taas nii Dahlström kui ka Christiansen.

Kogu edetabeli leiab AFP World Touri leheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles