Kanguri koduklubi kindlustas eurosarjas edasipääsu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palliga Kristjan Kangur.
Palliga Kristjan Kangur. Foto: Martin Ilustrumm

Eesti korvpallikoondise kapteni Kristjan Kanguri koduklubi Varese Cimberio alistas FIBA eurosarja V-vahegrupis koduväljakul Larnaca AEK 74:72 ja kindlustas edasipääsu kaheksandikfinaali. Kui Varese oleks võitnud vähemalt viie punktiga oleks kindlustatud ka grupi esikoht.

Suurema osa mängust dikteeris sündmuste käiku Varese, aga viimasel veerandajal jäädi hoopis viiepunktilisse kaotusseisu. Lõpus oldi Küprose klubist siiski kindlamad ja teeniti oluline võit.

27 minutit mänguaega teeninud Kangur langes lõpuks viie veaga välja ja tema kontosse jäi viis punkti, üks lauapall ja neli resultatiivset söötu. Varese resultatiivseim oli 27 punktiga Brandon Davies, Larnacale tõi Brandon Bowman 18 punkti.

V-grupi tabeliseis enne viimast vooru: 1. Varese 4 võitu ja 1 kaotus, Larnaca 3/2, Minski Tsmoki 2/3, Güssing 1/4. Viimases voorus kohtub Varese Austrias Güssingiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles